Vasárnap került fel egy új fénykép Katalin hercegnéről és a gyermekeiről a hercegi pár hivatalos Instagram-oldalára. A kép sok lájkot kapott, de a rajongóknak rögtön feltűnt, hogy valami nem stimmel vele. A képen több hiba is volt, végül az ügyből akkora botrány lett, hogy a hercegné is megszólalt. 

Katalin hercegné reagált a botrányra 

Hétfőn több hírügynökség is visszavonta a Katalin hercegnéről megjelent fotót, mivel arra hivatkoztak, hogy a képet valaki manipulálhatta. A szakértők több hibát is találtak rajta, az egyik Sarolta hercegnő kezénél van. A baki végül hatalmas botránnyá nőtt, mivel sokan azt állítják, a fotó nem most készült, mivel a hercegné még mindig nagyon rosszul van. 

Az ügyben azóta megszólaltak elemzők is, a királyi család rajongói pedig felháborodtak, sérelmezték, hogy a palota meg akar mindenkit téveszteni. Az ügyre végül Katalin hercegné is reagált, a Vilmos herceggel közös Instagram-oldalán kért bocsánatot. 

Ahogyan az amatőr fotográfusok, időnként én is kísérletezgetek a képszerkesztéssel. Szerettem volna bocsánatot kérni, amiért a családi képünk, amit tegnap megosztottunk, megtévesztő volt.

Bár Katalin hercegné magyarázata érthető, azt nem árulta el, miért volt pontosan szükség a szerkesztésre. Éppen ezért a botrány nem ült el, egyre többen támadják a palotát, sokan manipulációval vádolják a királyi családot. A kialakult helyzeten pedig csak ront, hogy Katalin hercegné állapotát illetően még mindig sok a teória, és többen állítják, hogy valamilyen komoly betegség miatt volt szüksége a műtétre hónapokkal ezelőtt. 


Via