A Buckingham-palota januárban jelentette, hogy Katalin hercegné sikeres hasi műtéten esett át. Az elmúlt hónapokban az otthonában lábadozott, most azonban megtörte a csendet, mivel üzent a rajongóknak. 

Katalin hercegné így mondott köszönetet

Sokan aggódtak Katalin hercegnéért az elmúlt hónapokban. Januárban operálták meg, és a palota azt is elárulta, áprilisig nem tér vissza a hivatalos feladataihoz. Hónapokon keresztül nem lehetett látni, és a palota sem szeretett volna bővebb felvilágosítást adni az állapotát illetően. 

Az első lesifotó Pár nappal ezelőtt jelent meg róla. A felvétel sokakat megnyugtatott, mivel a helyszíni beszámolók szerint az édesanyjával beszélgetett, sokat mosolygott, így nem tűnt betegnek. 

Most azonban kivételt tett, és anyák napja alkalmából közzétett egy felvételt. A képen a gyermekeivel együtt látható, és a windsori kastély kertjében készült a kép. 

Köszönöm szépen a jókívánságokat és a folyamatos támogatást, amit az elmúlt 2 hónapban kaptam

– írták Katalin hercegné legújabb fotójához. A képet egyébként Vilmos herceg készítette, így nagy valószínűséggel egy friss képről lehet szó. 

Nagyon sok lájk érkezett a képre, és sokan kommenteltek. A rajongók válósággal imádták a felvételt, és rengetegen megjegyezték, hogy milyen jól néz ki.