Valószínűleg az egész királyi családot, de legfőképpen Katalin hercegnét lepte meg, hogy Gary Goldsmith egy valóságshow-ban beszélt unokahúga állapotáról.

Katalin hercegné padlóra került

Katalin nagybátyja a Celebrity Big Brother műsorban vesz részt, és rögtön beköltözésének első estéjén beszélt unokahúgáról, és arról, miért is titkolózik ennyire. És bár állítása szerint a legjobb szándék vezérelte, terve úgy tűnik, fordítva sült el. 

A legfrissebb hírek szerint ugyanis Katalin egyáltalán nem örült annak, hogy nagybátyja a védelmére kelt, sőt egyenesen összetört attól, hogy a férfi egy showműsorban beszélt egészségügyi állapotáról. 

Jennie Bond királyi szakértő úgy nyilatkozott a Mirrornak, hogy Katalin hercegnét felzaklatta az eset, főleg, hogy eddig minden családtag és érintett nagyon ügyelt arra, hogy semmilyen információt ne osszon meg az állapotáról. Szerinte ez volt a legutolsó dolog, amire most a hercegnének szüksége volt!

Úgy tűnik, Gary Goldsmith azt hitte, a hercegné elsőszámú testőreként léphet majd elő, ehelyett a húzásával nagyon megbántotta Katalint, sőt az egész családot.

Via