Az elmúlt napokban hatalmas botrány kerekedett Katalin hercegné friss fotójából, a képet ugyanis egyértelműen szerkesztették utólag, és nem túl ügyesen. Mivel azonban a hercegné hónapok óta betegeskedik és nem állt nyilvánosság elé, a netezők a legrosszabbra gondoltak. Hamar kiderült, hogy maga Katalin bűvészkedett a Photoshoppal, amiért azóta elnézést is kért

Nem Katalin hercegné az egyetlen, aki csúnya Photoshop-bakit vétett!

Kris Jenner és Gordon Ramsey közös fotója

Már önmagában őrület, hogy ez a két híresség egy képen szerepel, így nem is csoda, hogy mindketten megosztották! Csakhogy ugyanaz a fotó teljesen másképp néz ki Krisnél és másképp Gordonnál...

VS.

 
Kourtney Kardashian és a furcsa lábai

2019-ben Kourtney kádas posztja hatalmasat ment, de nem azért, amire a valóságshow-sztár számított. A lábával ugyanis olyan feltűnően nem stimmel valami, hogy napokig nevetett rajta a net.

 
Rihanna extra ujja

Az énekesnő 2017-ben posztolt magáról egy képet, ami elképesztően dögösre sikeredett, mégsem lehet mára figyelni, mint az extra hüvelykujjára.

 
Lindsay Lohan bizarr testrészei

Egy időben Lindsay rácsúszott a Photoshopra, aminek általában egészen zavarbaejtő végeredménye lett. Leghíresebb bakija, amikor a feneke körül is meggörbült a tér...

Gigi Hadid a Vogue címlapján

2017 a Photoshop-bakik éve volt! Gigi Hadid például egy extra kezet kapott.

Ariana Grande ufó keze

Az énekesnő 2015-ben posztolta ezt a képet, majd gyorsan le is tiltotta a kommentelési lehetőséget, miután özönlöttek a megdöbbent hozzászólások a kézfeje miatt. Azóta törölte is a posztot.

Avril Lavigne Maxim címlapja

2010-ben Avril a Maxim novemberi borítóján pózolt. Óriási botrány lett belőle, hogy az amúgy is szuper vékony sztárt a szerkesztők még vékonyabbra akarták photoshoppolni, ami az énekesnő karjánál látszik a legjobban.

Még Zendaya is kiakadt

Az énekesnő 2015-ben mutatta meg egy felháborodott posztban, milyen elképesztő módon szerkesztették át a testét a Modeliste Magazinnál, amire nyilvánvalóan semmi szükség nem volt. Zendaya hozzátette, hogy az ilyen húzások tehetnek arról, hogy a nők folyamatos testképzavarral küzdenek és irreális elvárásokat állítanak maguk elé.


Alicia Vikander nyaka

A Tomb Raider plakátja már-már nevetségesre sikerült. Tényleg senki nem vette észre, milyen irreálisan hosszú Alicia Vikander nyaka?

Szex és New York túltolva

Ez a plakát több sebből vérzik, és hetekig hőbörgött rajta mindenki, hiszen az összes buszmegállóban, újságban, és a neten is ott virított. Egyrészt brutálisan túlfiatalították a négy színésznőt, másrészt Kim Katrallt megtoldották egy extra könyökkel. No comment.