Úgy tűnik, Harry herceg és Meghan Markle mindent megtesznek azért, hogy újra megkedveltessék magukat a királyi családdal. Ezúttal Meghan vetette be magát Katalin hercegnénél!

Meghan békülni próbál Katalin hercegnével

Palotai források szerint Meghan Markle megpróbálja kihasználni azt a botrányt, ami most Katalin körül alakult ki. Állítólag többször felkereste a Kensington-palotát titkos vonalakon keresztül, hogy arról puhatolózzon, hogy van a hercegné, és tudna-e esetleg beszélni vele.

A szakértők úgy nyilatkoztak a Mirrornak, Meghan egyrészt tényleg aggódik Katalinért, mivel tudja, milyen a sajtó kereszttüzébe kerülni, másrészt jó lehetőségnek tartja, hogy Harryvel közelebb kerüljenek a királyi családhoz.

A szakértők szerint egyébként Harry és Meghan nagyon jó helyzetbe került, nem csak arra van most esélyük, hogy rendezzék a viszonyuk Vilmosékkal, de a világ szimpátiáját is visszanyerhetik. Hiszen míg Katalin és gyerekei visszavonultak a nyilvánosság elől, Meghan és Harry mindenhol ott vannak, nyilaktoznak és együttérzésüket fejezik ki.