Harry herceg úgy látszik, semmiből sem tanul. Ismét talált egy lehetőséget arra, hogy borsot törjön a királyi család orra alá. 

Harry herceg nem megy vissza?

Harry herceg addig megy el a királyi család elleni perpatvarban, ameddig csak lehet. Nem válogat az eszközök miatt, botrányos interjúk, Netflix-sorozat, csípős nyilatkozatok - semmitől nem riad vissza. 

Most sem tette, Harry herceg ugyanis az Egyesült Államokat jelölte meg elsődleges lakóhelyeként, így már hivatalosan sem az Egyesült Királyság az otthona. 

Sussex hercege a közelmúltban frissítette a lakcímét, és a napvilágot látott dokumentumok szerint, nemcsak az elmúlt, de a következő pár évet is az Egyesült Államokban képzeli el. 

Már egy éve az USA az otthona

Bár a Travalysthoz benyújtott dokumentumokat szerdán adták át, Harry herceg a „lakcímváltozás dátumaként” 2023. június 29-ét jelölte meg.

Harry herceg és felesége, Meghan Markle június 28-án hivatalosan is elköltöztek brit otthonukból – három hónappal azután, hogy  III. Károly király kilakoltatta őket a Frogmore Cottage néven ismert ingatlanból.

via