A brit királyi család tagjaira nagyon szigorú szabályok vonatkoznak, ami szabályozza többek között a nyilvános érintkezést. Harry herceg és Meghan Markle korábban sem foglalkoztak a kézfogásra vonatkozó szabályokra, most azonban hatalmas meglepetést okoztak, mivel nyilvánosan csókolóztak. 

Harry herceg és Meghan Markle csókjáról beszél mindenki 

Sussex hercege egy Floridában megrendezett jótékonysági lovaspóló mérkőzésen vett részt, ahol a csapatával győzelmet is aratott. Az eseményre elkísérte Meghan Markle is, illetve a Netflix stábja, mivel elkezdődött Harry új dokumentumfilmjének a forgatása. Az információk szerint a témája a lovaspóló lesz, ami az egyik kedvenc sportja. 

A győzelem után Meghan Markle adta át a trófeát a csapatnak, a színpadon pedig közvetlenül Harry herceghez ment, aki egy csókkal köszöntötte. A pillanatot természetesen a kamerák is megörökítették, így fotó és videó is készült róla. A csók igazán váratlan volt, hiszen Harry herceget és Meghant az esküvő óta nem lehetett így látni. 

Bár Harry herceg és Meghan sokszor megszegték az érintkezésre vonatkozó szabályt, csók sosem csattant még el köztük. Gyakran megfogják egymás kezét, vagy megérintik valahol a másikat, ennyire nyíltan romantikázni még nem láttuk őket. 

Meghan Markle és Harry herceg a következő időszakban jobban előtérbe kerülnek, hiszen Sussex hercege hamarosan Angliába utazik. Még nem tudni, Meghan elkíséri-e vagy sem, az viszont biztos, hogy a hercegnének elindul az új webshopja, emellett a Netflix számára készít egy életmód valóságshow-t


Via