Meghan Markle mindig nagyon stílusosan néz ki és ez az öltözködésén is meglátszik: gondosan összerakott outfitjeit a rajongók szeretik, akárcsak a divatkritikusok, ez pedig nem véletlen. A hercegné nemcsak a ruháit választja ki saját maga, hanem a cipőit, a dizájner táskáit és a napszemüvegeit is – utóbbiból ráadásul egy halommal van neki. A hercegné óriási napszemüveg-kollekciójában a több százezres változatok ugyanúgy megtalálhatóak, mint az olcsóbb kategóriájú darabok: a kedvence pedig nem más, mint egy 20 ezer forintos napszemüveg, amit szinte mindenhová magával visz!  

Meghan Markle imádja ezt a 20 ezer forintos napszemüveget

Az említett napszemüveg a Le Specs márka egyik nőies fazonú, enyhén cicastílusú napszemüvege, amit Meghan Markle fekete színben, fekete lencsével szeret a leginkább. De ez nem azt jelenti, hogy nincsen neki belőle több, mert vagy egy tucat színben (bézsben, barnában, karamellben, állatmintásban, fehérben, bordóban, sötétszürkében stb.) is létezik ez a szemüveg. 

Getty Images/Gotham
Getty Images/Gotham

Először 2018-ban lehetett Meghan Markle-n látni ezt a nagyon nőies, mégis időtálló és klasszikus szemüveget látni, azóta viszont szinte minden hivatalos alkalomra magával viszi, sőt! A szakértők szerint a hercegné többet is tart magánál arra az esetre, ha a kedvenc napszemüvege elveszne, eltörne vagy esetleg csak megkarcolódna. Végül is, miért ne?  

Így néz ki közelebbről a menő napszemüveg

Az Air Heart nevet viselő napszemüveg egyébként enyhén oversized, azaz túlméretezett stílusú, aminek hála tökéletesen lehet takarni a smink nélküli pofit is és olyan elegánssá tesz bárkit, hogy szinte vétek lenne nem beszerezni. Annál is inkább, hiszen a 100-150 ezres dizájner kategóriájú, luxus napszemüvegekhez képest ez egy kifejezetten olcsó darab: 56 euróba, tehát kb. 22 ezer forintba kerül, beleértve a szállítást is, ami miatt már egyáltalán nem csoda, hogy Meghan Markle többet is tart belőle.

Le Specs Air Heart cat-eye acetate and gold-tone sunglasses 56 € (NET-A-PORTER)
Le Specs Air Heart cat-eye acetate and gold-tone sunglasses 56 € (NET-A-PORTER)

A márka egyébként nagy népszerűségnek örvend a sztárvilágban: Lady Gaga, Jennifer Lopez és Olivia Palermo is viselt már ettől a brandtől napszemüveget, szóval attól, hogy Magyarországon nem túl ismert a Le Specs márka, Hollywoodban még nagyon is az. Ezek után pedig, hogy a napszemüveget árusító weboldal, a NET-A-PORTER most újratöltötte a készletét ebből a napszemüvegből, valószínűsíthető, hogy Magyarországon is egyre több helyen fogjuk látni ezt a darabot.

Via