Amióta Meghan Markle hivatalosan is elhagyta az Egyesült Királyságot és már nem a brit királyi család aktívan dolgozó tagja, drasztikusan megváltozott a stílusa: a korábban színes, struktúrált  öltözetekhez szokott hercegné azóta a szolid és kifinomult,  visszafogott színű darabokban jelenik meg, melyek teljesen beleillenek az új, casual elegant (lazán elegáns) stílusába. Ennek a bizonyítéka csinos táskája is, amit mostanában mindig lehet a kezében látni!

Meghan Markle táskája stílusos és szép, de nagyon drága 

Meghan Markle már régóta rajong a divatért, amióta viszont férjével, Harry herceggel együtt Los Angelesbe költözött, bátran kísérletezik az öltözékeivel és csak olyan ruhákat, kiegészítőket hord, melyek 100%-ig tükrözik a személyiségét. Így van ez azzal a Goyard márkájú táskájával is, amit mostanában lépten-nyomon lehet rajta látni! 

Legutóbb épp egy találkozóra igyekezve lehetett a kezében ezt a kifejezetten nagy méretű, szürkés színű, tote kialakítású Goyard táskát látni, melynek hosszú vállpántjai biztosítják a kényelmet, középen lévő zárja pedig a maximális biztonságot és diszkréciót a táskában lévő holmik számára.

Így néz ki közelebbről a gyönyörű táska

Tökéletes táska ez a dolgozó hölgyek számára, hiszen egy nagyobb méretű laptop ugyanúgy belefér, mint egy A4-es mappa, dosszié vagy akár egy vastag dokumentum. Enyhén trapéz alakja és finoman mintázott külseje viszont sokkal csinosabbá teszi ezt a baget a már jól megszokott, basic tote táskáknál – azonban jól meg is kérik az árát! 

 Goyard Bellechasse Biaude PM Bag
 Goyard Bellechasse Biaude PM Bag.

A francia luxusmárka bestseller táskája csaknem 1 millió forintba kerül (tehát nem egy mindennapi darab), korábban pedig Nicky Hilton, Hilary Duff, Janet Jackson és Nicole Ritchie kezében is lehetett látni. Igazán divatossá viszont Meghan Markle tette ezt a Bellechasse Biaude nevet viselű Goyard táskát, ami az egyik legkeresettebb modell azóta, hogy többször is lencsevégre kapták a paparazzik a hercegné kezében ezt a táskát.  Vajon tényleg megér ennyi pénzt?

Szavazás

Via