Bár a brit királyi családban Katalin hercegné és Meghan Markle között folyamatosak az ellentétek, öltözködési stílusuk, valamint a ruhatáruk kifejezetten hasonló – legalábbis a múltban kifejezetten az volt! Egy szemfüles rajongó ugyanis észrevette, hogy néhány évvel ezelőtt ugyanazt a csipkés ruhát viselte a két hercegné. Vajon melyiküknek áll jobban? Szavazz a cikk alján! 

Meghan Markle viselte először a csodás csipkét ruhát

Még mielőtt Harry herceggel találkozott volna, Meghan Markle színészi karriert csinált Hollywoodban, ami miatt sok elegáns eseményre és filmpremierre kapott meghívást. Az egyik ilyen alkalmon viselte Diana van Fürstenberg csipkés Zarita ruhájának mini verzióját, ami bámulatosan nézett ki a sussexi hercegnén.

Shutterstock
Shutterstock

A 2012-ben történő eseményre Meghan testszínű magassarkú cipővel és finom arany ékszerekkel párosította a ruhát, ami láttatni engedte a formás lábait. Pár évvel később Katalin hercegné is viselte ezt a darabot – igaz, egy kicsit visszafogottabb szabásban.

Katalin hercegné visszafogottabb verzióban választotta ezt a ruhát

Katalin hercegné, immár Vilmos herceg feleségeként először 2014-ben, két évvel Meghan Markle megjelenése után viselte a mesés Diane von Fürstenberg ruhát; ám ő már nem a mini, hanem a maxi szabású változatban jelent meg a nyilvánosság előtt. 

A hercegné fekete magassarkúval, a csodás eljegyzési gyűrűjével és egy fekete kistáskával együtt viselte a ruhát, amit utána a következő néhány évben (így 2016-ban és 2017-ben is felvett), azóta viszont egyszer sem lehetett rajta látni. Sokak szerint azért, mert Katalin hercegné véletlenül sem szeretne egy ruhán osztozkodni, holott a divatkritikusok szerint nem lehet nem észrevenni, hogy mennyire utánozza Meghan Markle stílusát. Szerinted melyikük viselte szebben a ruhát?

Szavazás

Via