Köztudott, hogy Katalin hercegné és Vilmos herceg életében a gyermekeik a legfontosabbak. A házaspár mindent megtesz azért, hogy György hercegnek, Sarolta hercegnőnek és Lajos hercegnek boldog gyermekkort biztosítsanak. Természetesen becézni is szokák a hercegeket és a hercegnőt.

Saroltának két beceneve van

Az már korábban kiderült, hogy Vilmos herceg a Mignonette francia kifejezést használja Saroltára, ami annyit jelent magyarul, hogy kicsi és finom. Katalin hercegné pedig gyakran a Lottie becenevet használja a lánya esetében. Ez először Írországban derült ki, amikor a házaspár részt vett egy nyilvános eseményen.

Györgyre is vicces verziókat találtak ki

György herceget gyakran hívják PG-nek a szülei, ami a Prince George rövidítése, de a Tips megszólítást is szeretik, ami a kedvenc angol teamárkájukra utal. Azt nem tudni, hogy az utóbbi becenévvel, hogyan állt elő Katalin hercegné és Vilmos herceg.

Lajos, a legkisebb

Arról nincs információ, hogy Katalinék, hogyan szokták szólítani Lajos herceget, de a rajongók adtak neki becenevet. Erzsébet királynő jubileumi évfordulója óta sokan csak Boss Babynek hívják, ami a Bébiúr mesekarakterből jött, ugyanis sokak szerint nagy a hasonlóság közöttük. Az igaz, hogy Lajos herceg imád a nyilvános eseményeken is főnökösködni, és gyakran még az anyukájának is visszaszól.

Via