Katalin hercegné és Vilmos herceg rendszeresen elárulnak apró titkokat a gyerekeikről, így megtudhattuk már, hogy mi a kedvenc játékuk, vagy éppen melyik ételt szeretik leginkább. Most Lajos hercegről mesélt a walesi herceg pár nagyon aranyos dolgot. 

Lajos herceg imádja ezt a zenekart

Vilmos herceg éppen Szingapúrban tartózkodik, mivel megrendezték a 2023-as Earthshot Prize díjátadót. Az eseményen több híresség is részt vett, akikkel beszélgetett a walesi herceg. Ott volt Sterling K. Brown és Cate Blanchett is. A keddi díjátadót a OneRepublic indította el egy dallal, ezután árulta el Vilmos herceg, hogy különleges módon kötődik a család a zenekarhoz. 

Nem tudom elégszer megköszönni. Csodálatosak voltatok. Milyen elképesztő módja egy show elindításának. Elképesztő volt. Lajos, a legkisebb gyermekem imádja a dalaitokat. 

Lajos herceg tehát nagy rajongója az együttesnek, és nagy valószínűséggel sokat is hallgatja őket. Azt nem tudjuk, hogy a többiek mennyire szeretik a zenészeket, de az biztos, hogy György herceg másfajta zenét kedvel. Erről szintén Vilmos herceg mesélt, mivel elárulta, hogy György herceg inkább a rockzenét szereti, a kedvenc zenekara pedig nem más, mint az AC/DC. 

Sarolta hercegnő kedvenc énekeséről vagy zenekaráról sajnos nem tudunk semmit, de korábban Katalin hercegné elárulta, hogy szeret otthon énekelni. 


Via