Katalin hercegné és Vilmos herceg már többször beszéltek arról, hogy György herceg, Sarolta hercegnő és Lajos herceg legszívesebben mivel töltik a szabadidejüket. Most egy bennfentes elárulta a legkisebb gyerek egyik kedvenc elfoglaltságát. 

Lajos herceg imád ezzel a játékkal játszani

Korábban már kiderül, hogy Katalin hercegné és Vilmos herceg legkisebb gyermeke rajong a sportokért. Imádja a rögbit, a focit és elkezdett megismerkedni a tenisszel. Éppen ezért vette zokon, amiért a szülei nem vitték el Wimbledonba. Ám most kiderült, hogy az utóbbi időben az autókért is elkezdett rajongani. 

A fiatal fiút gyakran lehet látni a windsori kastély 100 hektáros magánterületén autózni

– nyilatkozta egy forrás a The Sun nevű lapnak. 

Mivel Lajos herceg még gyerek, ezért az elektromos autóját csak felügyelet mellett vezetheti, de állítólag az utóbbi időben ez lett a kedvenc játéka. 

A Frogmore Gardens-en áthaladó ösvényeket versenypályaként tudja használni, és az teljesen privát. A királynő lovaglásra használta a területet, és elvitte a kutyáit. Most András és Fergie a corgikkal járnak oda. Csendes és távol van a nyilvánosságtól, így ideális Lajos számára.

Az elektromos kisautók népszerűek manapság a gyerekek körében, de nem Lajos herceg az egyedüli, aki imádja ezt a játékot. Gyerekként Károly király is imádta a saját autójával járni a birtokot, még fotó is készült róla. Bár ő elektromos helyett csak pedálos autót használt.


Via