Egy új baba születése nagy esemény minden család életében. Ez alól a királyi család sem kivétel, így Katalin hercegné és Vilmos herceg már nagyon várták, hogy megszülessen Lajos herceg. Azért, hogy elkerüljék a későbbi ellentéteket, különleges dolgot tettek György hercegért. 

Katalin hercegné így kedveskedett György hercegnek

Az új baba érkezése minden család életét felforgatja, és sok esetben a nagyobb gyerekek nehezebben viselik, hogy a testvérük miatt felborul a megszokott rutin. Ennek ellenére a legtöbb szülő mindent megtesz azért, hogy a nagyobb gyerekek ne érezzék magukat mellőzve. Erre kiemeltén figyelt Katalin hercegné és Vilmos herceg.

A királyi család informátorai elárulták, hogy Katalin hercegné a reggeli rosszullétek miatt kénytelen volt kihagyni György herceg első iskolai napját, így Vilmos herceg vitte be az intézménybe. Eleinte nem tudta elvinni az iskolába, de miután megszületett Lajos herceg, minden reggel és délután ott volt az iskola előtt. 

Különösen figyelt arra, hogy György herceg ne érezze azt, hogy mellőzik, hogy ő, Vilmos herceg és Lajos herceg mondhatni törzsvendégek lettek az iskolában. A beszámolók alapján a dolog jól sikerült, György herceg nagyon boldog volt, a gyerekek pedig nagyon összetartóak, és mindent megosztanak egymással. 


Via