Bár Vilmos herceg és Katalin hercegné legidősebb gyermeke, György herceg csak nemrég múlt 10 éves, máris sokan foglalkoznak azzal a kérdéssel, hogy vajon  milyen uralkodó lesz  a kis hercegből, illetve,  hogyan fog kinézni 5-10 év múlva. Lesz-e olyan jóképű fiatalon, mint anno Vilmos herceg volt, vagy inkább a szép édesanyjára, Katalin hercegnére fog-e hasonlítani?

Kiderült, hogyan fog kinézni György herceg

Egy mesterséges intelligencián alapuló program segítségével a legnagyobb brit királyi fanok most elkészítették, hogyan fog festeni György herceg tiniként – igaz, ezek csak becslések és lehet, hogy végül máshogy fog kinézni a kis herceg.  

Ahogyan a képeken is látható, György herceg jövőbeli arcmása nagyon hasonlít Vilmos herceg fiatalkori arcképére, ami egyébként nem meglepő, mert György herceg és édesapja között már most rendkívül nagy a hasonlóság!

György herceg nagyon hasonlít édesapjára, Vilmos hercegre

Összehasonlításképp íme egy kép 1996-ból, a 14 éves Vilmos hercegről, aki már akkor hatalmas női rajongótáborral rendelkezett. A képek alapján György herceg is hasonló mosollyal, valamint arccsontozattal fog rendelkezni tiniként, mint édesapja, ám édesanyja, Katalin hercegné vonásai is fel fognak tűnni a kis hercegen, ami főleg a szemöldökén, az orránál, valamint a száj körüli részeken észrevehető a leginkább.

Getty Images/Tim Graham
Getty Images/Tim Graham

Mindezek után kíváncsian várjuk, mennyire jön be a brit királyi család hatalmas rajongóinak számítása és vajon mennyire fog hasonlítani György herceg a mesterséges intelligenciával manipulált profilképre. Az biztos, hogy erre több évet kell várnunk, addig pedig rengeteget változhat a György herceg arca, tehát a jövőben is lehet számítani hasonló módszerekkel megalkotott képekre!