A királyi család tagjai sok esetben törekednek az egyszerűségre. Például nem ajándékoznak egymásnak méregdrága ékszereket, vagy más luxus termékeket. Ám Károly király kifejezetten bőkezű volt, amikor György herceg az első születésnapját ünnepelte

György herceg drága ajándékot kapott a születésnapjára

György herceg 2013-ban született, az első születésnapjára Károly király egy különleges ajándékkal készült. Egy 18 000 font, vagyis nagyjából 8 millió forint értékű faházzal lepte meg, ami a Highgrove House közelében található. Az épület Károly király és Kamilla királyné családi rezidenciája. 

A hírek szerint az épületben található kandalló, ágyak és teljesen be van rendezve. Nagyszerű lehetőséget kínál arra, ha a gyerekek szeretnének elvonulni és játszani. Vilmos herceg évtizedekkel ezelőtt szintén kapott egy hasonló faházat, az övé nagyobb, a hírek szerint Wales hercege és hercegnéje még manapság is használják, ha a birtokon járnak. 

Erdőt is neveztek el róla 

György herceg nem csupán a 8 millió forintos faházat kapta ajándékba, mivel Károly király elnevezett róla egy egész erdőt Balmoralban. Erről ő maga mesélt egy interjúban még 2021-ben. 

Ez egy meglehetősen üres mező volt, amelyre már nem volt szükség. A nagyszerű dolog az volt, hogy még abban az évben sikerült elültetnem a fákat, amikor az unokám, a legidősebb, György született, ezért gondoltam, hogy elnevezem utána, ez a Prince George's Wood

– magyarázta.

Elárulta, hogy csodálatos az erdő ősszel, a fák különösen színesek, így nagyon szeret ott időt tölteni. Idén György herceg, Sarolta hercegnő és Lajos herceg is tehetnek egy sétát a birtokon az erdőben, hiszen az egész család Balmoralban nyaral. 


Via