A királyi családban régóta hagyománynak számít, hogy a családtagok Balmoralban töltenek pár hetet. György herceg, Sarolta hercegnő és Lajos herceg a szüleikkel együtt Skóciába utaztak, ahol sok dolgot kipróbálhatnak. 

György herceg és Sarolta hercegnő sok időt töltenek a szabadban

Balmoral különleges hely a királyi család számára, legalábbis ez derült ki korábban Eugénia hercegnő beszámolóiból. A hercegnő elárulta, hogy ez a birtok az egyik kedvence, ahol gyerekként sokat kirándultak, játszottak a kutyákkal és piknikeztek. A család egyik kedvenc elfoglaltsága a grillezés, ez pedig az elmúlt évtizedekben sem változott

A birtok hatalmas, ezért számos elfoglaltságra van lehetőség. Katalin hercegné és Vilmos herceg családja nagyon sportos, így a gyerekek sok dolgot kipróbálhatnak. Lehetőség van horgászatra, vadászatra és természetesen a kirándulásokra. Az információk szerint utóbbit nagyon szereti György herceg és Sarolta hercegnő is. 

Különleges számukra a hely 

Balmoral mindig is egyedülálló birtok volt a királyi család számára, bár szomorú dolgokat is át kellett ott élniük. Harry herceg könyvéből kiderült, hogy Vilmos herceggel Balmoralban tartózkodtak, amikor megtudták, hogy meghalt Diana hercegné. Erzsébet királynő Balmoralban hunyt el, ez szintén szomorúvá teszi az ott töltött időt.

Az információk szerint Katalin hercegné és Vilmos herceg a nyaralás ideje alatt nem a kastélyban szállnak meg, hanem egy kisebb nyaralóban, ami a birtokon található. A három szobás otthon igazán kellemes hely a pihenésre, és állítólag kifejezetten eldugott helyen található. 


Via