A királyi család szakértői rendszeresen beszélnek arról, hogy Katalin hercegné és Vilmos herceg mennyire közeli kapcsolatban vannak a gyerekeikkel. Most Sarolta hercegnő és Vilmos herceg meghitt köteléke került nagyító alá. 

Sarolta hercegnő különleges módon kötődik Vilmos herceghez 

Pár nappal ezelőtt publikáltak egy videót, amin Sarolta hercegnő és Vilmos herceg láthatóak. A hercegnő és Wales hercege az egyik focicsapatnak üzentek, a felvételt pedig valósággal imádták a rajongók. Az apa-lánya videóra a szakértők is felfigyeltek, akik elárulták, hogy Sarolta hercegnő láthatóan imádja az apját. 

A szakértők elárulták, hogy Sarolta hercegnő sok szempontból támaszkodik az apjára. A nyilvános királyi alkalmak során tőle vár megértést, támogatást, ha úgy alakul, akkor vigasztalást. A videó szintén megerősíti ezt a szoros köteléket, mivel egymás mellett ült a páros, és szinkronban voltak. 

Korábban a szakértők már elárulták, hogy György hercegnek is nagyon közeli kapcsolata van az apjával, de ez más. György és Lajos sok esetben példaképként tekintenek Vilmos hercegre, míg Sarolta a támogatóját látja benne. 

Vilmos herceg szeretne boldog életet a gyerekeinek

Vilmos herceg és Katalin hercegné számára nagyon fontos, hogy egyik gyerekük se érezze azt, hogy nem fontos. Éppen ezért sosem használják a tartalék szót, és nem tesznek különbséget. 

György, Sarolta és Lajos közel vannak egymáshoz korban, ugyanabba az iskolába járnak jelenleg, és olyan kapcsolatot építenek, amely remélhetőleg egy életre szól

– magyarázta korábban egy szakértő. Elárulták, hogy Sarolta és György herceg között nagy valószínűséggel hasonló kapcsolat lesz, mint Károly király és Anna hercegnő között. Vagyis Sarolta lesz György legnagyobb támasza. 


Via