Katalin hercegné és Vilmos herceg nincsenek könnyű helyzetben, hiszen György herceg egy napon király lesz, így már most sokan kíváncsiak rá. Ettől függetlenül ők szeretnének átlagos gyerekkort biztosítani neki, ami egyre nehezebb. Most egy szakértők elárulta, hogy Györgyöt a jövőben Sarolta hercegnő és Lajos herceg segíthetik.

Így segíti majd Sarolta hercegnő Györgyöt

Ahogy György herceg egyre nagyobb lesz, úgy hárul rá egyre több felelősség. Bár még mindig gyerek, gyakrabban jelenik meg nyilvános eseményeken, a testbeszéd-szakértők pedig elárulták, hogy láthatóak sokkal komolyabb. A jövőben pedig várhatóan gyakrabban láthatjuk majd meg a szülei társaságában. 

Most Christopher Andersen, a királyi család egyik szakértője elárulta, hogy az elkövetkezendő években nem csupán György herceg kerül majd előtérbe, de Sarolta és Lajos is. 

Györgyre sok nyomás nehezedik. Van két testvére, akik segíthetnek neki, akik enyhíthetik a nyomás egy részét és megoszthatják vele a terheket. 

Mivel György a trónörökös, így rá sokkal több feladat hárul majd a jövőben, ezért sokat segíthetnek neki a testvérei. A szakértő elárulta, hogy a királyi család részéről ez egy tudatos döntés. Katalin és Vilmos mindhárom gyereküket bevonják a feladatokba, mivel szeretnék elkerülni, hogy megismétlődjön az, ami Vilmos herceggel és Harry herceggel történt.

Sarolta hercegnő szerepe különösen fontos lehet

Jennie Bond, a BBC korábbi királyi tudósítója szerint Sarolta hercegnőnek a jövőben kulcsszerepe lehet György herceg életében. Sarolta már most nagyon fegyelmezett, láthatóan jól ismeri a királyi protokollt, az esetleges hibákra pedig a testvéreit is figyelmezteti. Jennie sok hasonlóságot fedezett fel közte és Anna hercegnő között. Szerinte a jövőben a hercegnő testvére legfőbb támasza lehet, miközben elhivatottan dolgozik majd a monarchiának. 


Via