A királyi család tagjainak a testbeszédét rendszeresen elemzik a szakértők, ez alól pedig Sarolta hercegnő sem kivétel. Most a Katalin hercegnőhöz fűződő viszonyáról árult el pár izgalmas részletet.

Sarolta hercegnő különleges módon kötődik Katalin hercegnéhez

Az nem újdonság, hogy Sarolta hercegnő és Katalin hercegné között nagyon szoros kapcsolat van. Ám most a testbeszéd-szakértő felhívta egy érdekes dologra a figyelmet, ami eddig szinte senkinek sem tűnt fel. 

Fejük a szinkronitás non-verbális jeleként dőlt össze, és miközben nézték a meccset, hasonló testhelyzetben mozogtak vagy ültek

– mondta Judi James, testbeszéd-szakértő. 

Azt is elárulta, hogy sok esetben a gesztusaik akaratlanul voltak egyformák, a legtöbb esetben nem figyeltek tartósan a másikra, mégis egyformán mozogtak, vagy ugyanabban a pillanatban grimaszoltak. Szerinte a testbeszédnek ez a formája egyértelműen arra utal, hogy mennyire szorosan kapcsolódik egymáshoz Katalin hercegné és Sarolta hercegnő. A szakértő szerint Sarolta sokkal több alkalommal vette fel Katalin hercegné testbeszédét a meccs során, főként a feszült helyzeteknél.

A hasonlóságot már többször megfigyelték, korábban például kiderült, hogy Sarolta hercegnő mindig a haját csavargatja, ha épp ideges. Katalin hercegnéről szintén vannak ilyen felvételek


Via