A királyi család az elmúlt évszázadokban hatalmas vagyont halmozott fel. A birtokok, ékszerek egy jelentős részét sosem adhatják el, ez öröklődik tovább. Ettől függetlenül a családtagok jelentős személyes vagyonnal rendelkezik, Sarolta hercegnő például gazdagabb, mint Kim Kardashian gyerekei. 

Sarolta hercegnő gazdagabb, mint a testvérei

Az Electric Ride on Cars készített egy tanulmányt, és arra a megállapításra jutottak, hogy Sarolta hercegnő gazdagabb, mint bármelyik gyerek a világon. A jelenlegi becsült vagyona 3,5 milliárd font, ami Katalin hercegnének köszönhető. Ezzel az összeggel mindenkit megelőz, még a saját testvéreit is. 

A jövőben tehát hatalmas örökségre számíthat, hiszen Sarolta hercegnő már most nagyon népszerű, ami hatással van az anyagi helyzetére is. A szakértők rávilágítottak, hogy a hercegnő befolyásolja a gyerekdivatot az Egyesült Királyságban és az egész világon. Ez pedig minden évben csak növekszik. Katalin hercegné esetében hasonló dolog figyelhető meg

A tanulmányból kiderült, hogy a második helyen György herceg áll, aki 3,4 milliárd font vagyonnal rendelkezik. Az összeg kiszámításához olyan dolgokat vizsgáltak meg, mint a jövendőbeli öröksége, vagy az Egyesült Királyság gazdaságára gyakorolt hatása.

Sarolta hercegnő és György herceg nem költhetik még el ezt a pénzösszeget, de felnőttként nagyjából ekkora vagyonuk lesz. Persze ez még változhat, a szakértők szerint Sarolta esetében jóval magasabb lesz. 


Via