Sokakat foglalkoztat, hogy György herceg, Sarolta hercegnő és Lajos herceg miként fognak kinézni felnőttként. Már nagyok, így könnyedén meg lehet mondani, hogy kire hasonlítanak, de nehéz megjósolni, hogy felnőttként hogyan fognak kinézni, most a mesterséges intelligencia megpróbálta. 

Gyönyörű lesz felnőttként Sarolta hercegnő

Sarolta hercegnő, aki a brit királyi család egyik legnépszerűbb tagja sok rajongóval rendelkezik. Még csupán gyerek, mégis nagy befolyása van, például a gyerekdivatra. A szakértők szerint ez később növekszik majd, és hasonló pozícióban lesz, mint jelenleg Katalin hercegné. A királyi család szakértői fényes karriert jósolnak neki, és az már most biztos, hogy felnőttként még a testvéreinél is vagyonosabb lesz

Mivel Saroltáért sokan rajonganak, így nem csoda, hogy nagyon izgatja az embereket az, hogy vajon milyen lesz felnőttként. Az biztos, hogy gyerekként nagyon hasonlított Vilmos hercegre, de ahogy egyre nagyobb lesz, úgy válnak hangsúlyosabbá Katalin hercegné és Diana hercegné arcvonásai. A szakértők szerint a koronázáson készült fotókon nagyon hasonlít a nagymamájára. 

A mesterséges intelligencia segítségével készült is róla pár portré, így megnézhetjük, hogy milyen lesz tiniként és fiatal felnőttként. A program meghagyta az karakteres arcvonásait, és nem változtatott a hercegnőn sokat. Úgy látszik, hogy Sarolta felnőttként is nagyon fog hasonlítani a szüleire, főleg Katalin hercegné arcvonásai érvényesülnek majd erősebben.