Katalin hercegné és Vilmos herceg sosem kérkednek a vagyonukkal, de az emberek nagy része tudja, hogy a királyi család tagjai luxusban élik az életüket. Most az is kiderült, hogy Lajos herceget milyen elképesztő ajándékokkal kényeztetik el. 

Lajos herceg különleges ajándékokat kap 

A királyi család tagjai sok esetben hétköznapi emberek, de a privát utazásokat, drága ruhákat és a különleges ékszereket ők is imádják. Bár Katalin hercegné és Vilmos herceg szeretnék, ha a gyerekeiknek átlagos gyerekkort biztosíthatnának, ez nem jelenti azt, hogy György herceg, Sarolta hercegnő és Lajos herceg nem kapnak drága ajándékokat. 

Most Lajos hercegről derült ki, hogy rendszeresen kap méregdrága ajándékokat, a tandíja valóságos vagyonokba kerül, nem beszélve a drága ruhákról, melyeket a nyilvános megjelenéseken visel. 

Egyik évben például a Micimackó első kiadását kapta a ajándékba, ami 10 000 dollárba került. Az ajándékot Harry herceg vette neki. Persze Katalin hercegné és Vilmos herceg sem spórolnak, ha a gyerekekről van szó, rendszeresen kap Lajos herceg nagy értékű ajándékokat. 

Az iskoláztatása sem olcsó, a jelenlegi iskolájában évente 58 000 dollár a tandíj. Ezért az összegért Lajos herceg rengeteg szabadidős elfoglaltságot és sportot próbálhat ki. Utóbbit nagyon kedveli Vilmos herceg és Katalin hercegné gyereke, a legutóbbi születésnapjára például Pickleball készletet és akadálypályát kapott. 


Via