Kétségtelen, hogy a brit királyi család egyik legnépszerűbb tagja Lajos herceg, aki mindig feldobja a nyilvános eseményeket valamivel. Tavaly II. Erzsébet királynő jubileumán például minden szem rá szegeződött, az egyik róla készült képet pedig díjra is jelölték. 

Lajos herceg fotója díjnyertes lehet

Tavaly nyáron Erzsébet királynő jubileumán a királyi család részt vett egy koncerten. Az eseményről senki sem hiányozhatott, ott volt Károly király, Kamilla királyné, Vilmos herceg és természetesen Lajos herceg is. A kisfiú az első sorban ült, de hamar elkezdte unni a műsort, ezután integetett, átült Károly király ölébe, aki megpróbálta lefoglalni. 

lajos-herceg-2023
Fotó: Max Mumby/Indigo / Getty Images

Katalin hercegé megpróbálta lekötni a legkisebb gyermeke figyelmét, de nem járt sikerrel, mivel Lajos herceg egészen egyszerűen befogta a száját. A pillanatot természetesen a fotósok meg is örökítették, ezt a képet jelölték most díjra. IMAGO a Picture Editors' Guild Awards-szal közösen az év fotója díjra jelölte. Összesen 20 képet jelöltek, ezek közül 9 a királyi családhoz köthető, de az említett fotónak nagy esélye van a győzelemre

A fotó bejárta a világsajtót, az emberek nagy része nagyon aranyosnak tartotta, hiszen Lajos herceg elég látványosan fejezte ki, hogy mennyire unja a nyilvános eseményt. Lajos herceg több versenyben lévő fotón is szerepel, mivel vannak olyan képek, melyek még Erzsébet királynő jubileumán készültek, így azokon is látható. Az egyik ilyen, amin épp sikít, mikor meghallja a légiparádén a repülőgépeket. 

A versenyen az emberek szeptember 5-ig szavazhatnak, a győztest október 6-án hozzák nyilvánosságra.  


Via