Katalin hercegné nemrég egy aranyos történetet osztott meg legkisebb fiáról, Lajos hercegről, a történetért pedig rajonganak a követőik.

A legtöbb kisbaba általában az „anya” vagy az „apa szavakat tanulja meg először, de Lajos herceg ebben sem igazodott az átlagos gyerekekhez. Katalin hercegné elárulta, hogy a kis hercegnek szokatlan első szavai voltak, ami édesanyja szerint a sütés iránti szeretetéhez köthető.

Lajos herceg egy idegen nevét tanulta meg először

Katalin hercegné ellátogatott Mary Berry séf tévéműsorába, hogy bemutassa, mennyire van otthon a konyhában. Főzés közben elmesélte az íróként is ismert szakácsnőnek, hogy Lajos herceg a könyvespolcon lévő könyvek alapján tanult beszélni, és mivel Katalin hercegné imád főzni, rengeteg szakácskönyve van.

Az egyik kedvence a népszerű séf, Mary Berry könyvsorozata. Katalin hercegné elárulta, hogy Lajos herceg imádta ezeket a könyveket nézegetni, mert éppen az ő magasságában voltak a könyvespolcon, és egyszer az egyikre rámutatva azt mondta „Mary”, utalva ezzel a szakácsnőre.

lajos-herceg-cosmopolitan.hu
Forrás: Chris Jackson - WPA Pool / Getty Images

Katalin hercegné szerint Lajos herceg annyira sokat nézegette a Mary Berry arcképével kiadott köteteket, hogy valószínűleg már személyesen is megismerné.

Lajos herceg egyébként is a rajongók kedvence, de ezzel a történettel még több szívet sikerült meghódítania.

via