Az már egyáltalán nem meglepő, hogy az angol királyi család nyilvános eseményein Lajos herceg rendre ellopja a showt, de Katalin hercegné és Vilmos herceg legkisebb gyermekéről a meghitt, családi felvételek is elképesztően jól sikerülnek. 

Szülinap 

Egy ilyen fotó a napokban pedig az internetet is letarolta, Katalin hercegné és Vilmos ugyanis köszönőlevelet küldött egy rajongónak, aki felköszöntötte Lajost a születésnapja alkalmából. A @TheDuchessOfWonderland néven regisztrált Instagram felhasználó még áprilisban küldte el szívélyes üdvözletét a legifjabb hercegnek, a szülők pedig most meghálálták a kedvességet. A királyi rajongó egy pár soros levelet kapott válaszul, valamint egy cuki fotót Lajos hercegről. 

Lajos hercegnek fantasztikus napja volt, és a herceg és a hercegné nagyra értékelte az üzenetét 

– állt a levélben. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @theduchessofwonderland

Talicskában

Lajosról a születésnapja előtt készült ez a fotó, amit a család nyilvánosságra is hozott, több másik cuki felvétellel egyetemben. Az egyik képen a kis herceg egy talicskában ül hatalmas mosollyal az arcán, miközben Katalin tolja. 

Nem Katalin fotózta

A hagyományoktól eltérően egyébként a Lajosról készült szülinapi felvételeket ezúttal nem Katalin készítete, pedig a wales-i hercegné lelkes amatőr fotósként gyakran kapja lencsevégre a gyermekeit.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

Apák napi felvételek

A Lajosról készült friss fotókat, azonban ezúttal Millie Pilkington fényképész készítette, aki Vilmos herceget és a három gyerkőcét is lencsevégre kapta. Ezek a közös felvételek azonban csak most, apák napja alkalmából látott napvilágot. 

Íme: 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝐖𝐞𝐥𝐬𝐡 𝐟𝐚𝐦𝐢𝐥𝐲 (@the_welshfamily)

(via)