Lajos herceg már a koronázáson is elvitte a show-t, most ismét ő lett az internet sztárja. Olyat mondott nagyapjáról, amin az egész világ nevet.

Lajos herceg és a festék

Katalin hercegné és Vilmos herceg igyekeznek jó példát mutatni a gyermekeiknek, akikkel nemrég részt vettek egy jótékonysági akcióban, melynek keretében az épületek felújítására hívták fel a figyelmet.

Miközben György herceg édesapjával, Vilmos herceggel fúrt, addig Sarolta hercegnő és Lajos herceg ecsetet ragadtak és festettek.

A kemény munka közben Lajos herceg haja csupa fehér lett, ám ezt cseppet sem bánta, sőt, vicces megjegyzést tett a nagyapjára, Károly királyra.

Pont mint a nagypapa. 

Családi szórakozás

A munka után a  királyi család  belevetette magát a szórakozásba, és kipróbálták az íjászatot. Sarolta hercegnő bebizonyította, hogy ebben is olyan tehetséges, mint az édesanyja, ugyanis az első találata célba ért.

Az ötéves Lajos herceg akkora volt, mint maga a íj, de a lelkesedését semmi nem tudta letörni. Egy sikerélmény után újra és újra a rajthoz állt, és folyamatosan bombázta a céltáblát.

György herceg pedig szülei sportszeretetét örökölte, hiszen tehetségét már most megcsillogtatta, és egy házi bajnokság keretében legyőzte a szüleit.


via