Ha van Kamilla királyné, az a baj. Ha nincs Kamilla királyné, akkor az a baj. Így van ez most is, amikor Károly király egy új fotót posztolt.

Gondoltad volna, hogy pont Kamillát hiányolják majd?

Károly királyról és a királyi család tagjairól sok-sok új fotó készült a koronázás után. Mindenki a koronázáson viselt ruhájában állt modellt, az elkészült műveket pedig fokozatosan publikálják a nyilvánosság számára.

Károly király (vagy legalábbis profi social media csapata) tegnap is egy ilyen királyi portrét tett közzé, amelyen Vilmossal és Györggyel látható. A fotón tehát a trónörökösök láthatóak a királlyal a trónra lépés sorrendjében. A cuki kommentek helyett azonban sokan inkább kérdést vetettek fel.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The Royal Family (@theroyalfamily) által megosztott bejegyzés

Sosem tud megfelelni az embereknek

Egyszerűen hihetetlen, de ha Kamilla királyné megjelenik valahol, akkor azért kezdik ki rengetegen. Ha viszont valahol nincs ott, mint például ezen a fotón, ahol lássuk be, nem is lenne indokolt, mindenki aggódva keresni kezdi. 

Nagyon úgy tűnik, Kamilla nem tud jót tenni, emberek tömegei mindig a lépéseivel ellentétes forgatókönyvet követelik majd. 

Harry herceg miatt is állt a bál

De nemcsak Kamilla királyné hiánya okozott nagy visszhangot, Harry herceg sem szerepel a fotón, ami miatt szintén sokan kiakadtak. Amíg egyesek csak szépen kérnek egy Harry herceges verziót, mások komolyabb kritikát fogalmaztak meg. 

A másik fiadnak is ott kellene állnia melletted. Mint valami huszadrangú családi rokon, úgy kezeled. Nem kéne hibáztatnod csak azért, mert leírta az igazságot. 

Vagy mindenki legyen rajta, vagy látni sem akarom. Nem lehet így priorizálni. Vagy Harry és Vilmos együtt, vagy nem érdekel. 

Egyelőre nem világos, hogy Harry herceget meghívták-e hivatalos portrékon való pózolásra, a száműzött királyi családtag ugyanis rögtön a koronázás vége után elhagyta az Egyesült Királyságot, hogy időben hazaérjen fia, Archie 4. születésnapi partijára.

via