Csaknem egy hét telt el Károly király koronázása óta, és mivel Harry herceg is megjelent a ceremónián, többekben felmerült a kérdés, hogy akkor most szent a béke, vagy sem.

Harry herceg és Károly király kapcsolata

Sussex hercege hivatalosan is meghívást kapott Meghan Markle-lel együtt Károly király koronázására, saját akaratából pedig úgy döntött, hogy részt vesz a ceremónián, azonban felesége nélkül. Így szombaton ismét egyesült a királyi család, és bár egy szakértő szerint Harry megbánta, hogy eljött, úgy tűnik, mégis van esély a békülésre, amit egy közeli bennfentes fecsegett ki. 

Károly nagyon örülne, ha végre kibékülnének. Világosan kijelentette, hogy az ajtó mindig nyitva áll Harry és Meghan előtt.  

Az ismerős szerint Károly király minél előbb rendezni akarja a kapcsolatát fiával, Harryvel, azonban úgy tűnik, hogy egy darabig megint nem fognak személyesen találkozni.

Harry herceg és a botrány

Harry herceg az évek során már számtalan botrányba keveredett, azonban Meghan Markle miatt veszett össze a családjával.

2020-ban úgy döntött a házaspár, hogy visszavonulnak, és új életet kezdenek az Egyesült Államokban. Kaliforniában telepedtek le, amit a britek egy része még mindig nem tud elfogadni. Mivel szerettek volna nagyobb betekintést engedni az életükbe, a  Netflix  streaming szolgáltatóval együttműködve egy dokumentumfilmet forgattak, ami sokaknál kiverte a biztosítékot.

A királyi családot hibáztatták azért, amiért Meghan öngyilkos akart lenni, a rá nehezedő terhek miatt, és míg Katalin hercegnét, Vilmos herceg feleségét óvták a sajtótól, addig a hercegnét senki nem védte meg.

Tavaly pedig megjelent  Tartalék  címmel Harry első önéletrajzi könyve, amiben szintén odaszúrt a királyi családjának, mondván, hogy soha nem álltak ki mellette.


via