Míg Harry herceg ott lesz, hogy részt vegyen Károly király koronázásán, Meghan Markle inkább otthon marad a gyerekeikkel, és megünneplik kisfiuk, Archie születésnapját, aki a koronázás napján tölti be a negyedik évet. De mit gondol a kialakult helyzetről Károly király?

Meghan Markle szerint Harry herceg nem marad sokáig

A pár életrajzírója, Omid Scobie megerősítette, hogy Archie születésnapja szerepet játszott abban a döntésben, hogy Meghan Markle Kaliforniában marad, és arra számít, hogy Harry herceg sem lesz sokáig Angliában, amint letudja a kötelező köröket, máris hazafelé veszi az irányt. 

Egy, a koronázási ceremóniában részt vevő királyi forrás szerint, Károly király örül neki, hogy fia, Harry herceg  jelen lesz élete egyik legfontosabb eseményén. 

A király korábban arról beszélt, hogy mindkét fiát nagyon szereti, és ez továbbra is így van, a konfliktusok és a botrányok ellenére is. Károly király nagyon szomorú lett volna, ha Harry herceg nem jön el, így most megkönnyebbült, hogy jelen lesz ezen a fontos napon. 

Meghan Markle visszatérhet még valaha?

A belső körök is úgy gondolják, hogy Archie születésnapja, csupán egy jó kifogás, ami pont kapóra jött Meghan Markle-nek. Az emberek egyet értenek abban, hogy Meghan Markle valószínűleg nem szívesen állna a királyi család elé az elmúlt hónapok botrányai után, a gyerekekkel való ünneplés pedig tökéletes kibúvót jelent a számára. 

Nem tudni, hogy van-e esély arra, hogy Meghan Markle ismét Angliába utazzon, nagyon úgy tűnik, hogy az apósa koronázásánál valami fontosabb, nagyobb dolog kell ahhoz, hogy megjelenjen a királyi családnál. Az viszont beszédes, hogy Harry herceg nem hagy ki egy fontos eseményt sem, talán ő még hisz benne, hogy egyszer helyreáll a béke?

via