Rengeteg látványos elem, fényshow, bámulatos ruhák kíséretében léptek fel a legnagyobb énekesek Károly király koronázási koncertjén. 

Nagy buli volt a koronázási koncert

A ceremónia után egy nappal, vasárnap került megrendezésre a koronázási koncert, ahol az Egyesül Királyság Károly királyt ünnepelte. Közel 20 ezren látogattak el a windsori kastélyba, ahol olyan világsztárok szórakoztatták a tömeget, mint Katy Perry, Lionel Richie, a Take That, és Andrea Bocelli. A hangulat elképesztő volt,  Sarolta hercegnő  és György herceg még táncra is perdültek.

a Fellépők gázsija

Nemrég meglepő dolog derült ki, ami a sztárok fellépési gázsiját illeti:  a Take That, Katy Perry, Lionel Richie és Steve Winwood sem kért pénzt azért, hogy Károly király előtt léphettek fel.

A szervezők viszont nem állták az útiköltséget, így például Katy Perrynek és Lionel Richie-nek sokba kerülhetet az utazás, ugyanis az Egyesült Államokból érkeztek Londonba. 

Biztosítottak nekik fodrászt és sminkest, azonban ha ragaszodtak a saját embereikhez, a költségeket nekik kellett állniuk. 


via