Ugyan Lajos hercegnek ki kellett hagyni a koronázási koncertet, ám a hétfői cserékeszekkel töltött napon már ő is részt vehetett, amelyen egy cuki titokra is fény derült.

Pillecukrot nyársalt Lajos herceg

Az ötéves Lajos csíkos pólóban, és rövidnadrágban érkezett a helyszínre, ahol kiderült, hogyan is szólítják a kisfiút a családtagjai. A 3. Upton Cserkészcsapatot látogatták meg Slough-ban, a programon pedig ezúttal mindhárom gyermek részt vehetett.

Katalin hercegné sem akart kimaradni a programból, amikor a gyerekek pillecukrot nyársaltak, maga is becsatlakozott hozzájuk. Természetesen Lajos hercegnek is segített, hogy sikeresen abszolválja a feladatot, amikor a pálcika már nem kellett, megkérte, dobja a fapálcát a tűzre.

Dobd a tűzre Lou Bug!

Katalin hercegné nagyon figyel, hogy udvariasak legyenek a gyerekek

Lajos herceg persze egyedül nem tudta megcsinálni a saját édességét, így Katalin hercegné pirította neki meg a mályvacukrot. A kisfiú el is vette, ám nem szólt semmi. Katalin hercegné ekkor kedvesen emlékeztette:

Mit mondunk ilyenkor?

Lajos herceg pedig azonnal kapcsolt:

Köszönöm!

A gyerekek nagyon élvezték a programot, mert csupa olyan dolgot csinálhattak, amelyre eddig nem volt lehetőségük. Segítettek egy cserkészkunyhó felújításában, csiszoltak, festettek, íjászkodtak, majd Lajos herceg még Vilmos herceg ölébe is ülhetett, amikor egy kotrógépet vezetett.

via