Fontos hétvégén van túl Anglia, Károly királyt végre megkoronázták, az esemény miatt London 3 napig egy utcabálhoz hasonlított. De hogyan élték meg a nagy nap főszereplői az eseményeket? Katalin hercegné elmesélte. 

Katalin hercegné a Twitterre poszolt

Ma már egyáltalán nem annyira korlátozott, hogy a királyi család tagjai hogyan és mit kommunikálnak az emberekkel, az Instagram és a Facebook, valamint a Twitter segítségével közelebb kerülnek az emberekhez, mint valaha. Katalin hercegné és Vilmost herceg is most a social media segítségével számoltak be arról, milyen volt a koronázás napja számukra. 

Katalin hercegné és Vilmos herceg egy videót posztoltak a Twitterre, amelynek ugyan ők és gyermekeik a főszereplői, Kamilla királynő és Károly herceg is feltűnnek néhányszor. Az eseményeket a nap kezdetétől foglalták össze egészen addig, amíg a légi parádé tartott. 

Természetesen most is kedves szavakkal üzentek

Katalin hercegnéék azt írták, hogy What a day, azaz Micsoda nap! Nagyon úgy tűnik tehát, hogy hiába vannak hozzászokva a fontos, fényűző rendezvényekhez, a koronázás még számukra is nem várt meglepetéseket tartogatott, amely életük egyik legfontosabb emlékévé vált. 

Természetesen most is hűek maradtak magukhoz, és a legnagyobb tisztelettel jártak el: hálájukat fejezték ki mindenkinek, aki részt vett a koronázás szervezésében és lebonyolításában, köszönetet mondtak azoknak, akik hozzájárultak, hogy ez a nap megtörténhessen. 

Nemcsak Vilmos herceg és Katalin hercegné, de gyermekeik is nagyon élvezték az eseményt, akikről most is készült pár vicces, valamint édes fotó.