A koronázás már elkezdődött, Károly király és Kamilla királyné már a helyükön, de az biztos, hogy a kameráknak sokkal érdekesebb az 5 éves Lajos herceg! Katalin hercegné és Vilmos herceg kisfia egy évvel ezelőtt mindenki szívébe belopta magát, amikor Erzsébet királynő jubileumi évfordulóját végig grimaszolta, de nem volt ez másképp a királyi család karácsonyozásán és húsvéti ünnepségén sem. Nos, most is az arcára van írva, hogy egy kicsit sok neki, ami történik.

Íme, a legjobb fotók

Habár Lajos herceg nagyon édes, a szülei sokat gondolkodtak, hogy elvigyék-e a koronázásra, mert pontosan tudják, hogy egy 5 éves kisfiúnak nehéz egy ilyen fontos ceremóniát órákon át csendben végig ülni. Lehet, hogy a kisfiú az arckifejezéseivel nem tud, mit csinálni, de legalább a helyén ül, és az biztos, hogy az internetezők megint imádják!

Kéz a kézben

A koronázás legcukibb része egyértelműen az volt, amikor Sarolta hercegnő és Lajos herceg kéz a kézben érkeztek meg a Westminsteri apátságba: 

Sarolta hercegnő először visel tiarát

Nagy nap a mai Sarolta hercegnő életében, ugyanis először visel nyilvános eseményen tiarát. A 8 éves kislány gyönyörűen néz ki, de ezt elmondhatja magáról az édesanyja, Katalin hercegné és, aki szintén tiarában jelent meg.  A család az első sorból nézi végig Károly király és Kamilla királyné koronázását, akit hivatalosan mától királynőnek szólítanak