Lajos herceg meglepő dolgot csinál az iskolában, Katalin hercegné pedig hihetetlenül büszke rá. 

Katalin hercegné a gyerekek kedvence

Katalin hercegné egy virágkiállításra látogatott, hogy felhívja a figyelmet a természet szépségeire. Az eseményre egy 10 főből álló gyerekcsoport is csatlakozott, akik már nagyon izgatottak voltak, hogy találkozzanak a walesi hercegnével.

Mivel Katalin hercegné mindig  közvetlen  az emberekkel, így most is volt mindenkihez pár kedves szava. Leült egy pokrócra, köré pedig a gyerekek, akik ámulattal nézték őt, és sorra tették fel neki a kérdéseket.

Getty Images / Jordan Pettitt

A legtöbben arra voltak kíváncsiak, hogy milyen a királyi család tagjának lenni, hiszen Katalin nem ebbe született bele, ám meglepő választ kaptak.

Nagyon keményen kell dolgozni. 

Lajos herceg kertészkedik

Lajos herceg, habár még csak ötéves, már többször is ellopta a show-t a királyi család elől. A kommentelők imádták, mikor Károly király koronázását láthatóan unta, és többször is ásított, de azt is ki lehet emelni, mikor  kigúnyolta nagyapját  ősz haja miatt.

Getty Images / Max Mumby

Legutóbb pedig kiderült, hogy olyan dolgot csinált az iskolában, amire senki sem számított. 

Lóbabot termeszt az iskolában

- mesélte büszkén Katalin hercegné. 

A természet szépségei

Katalin hercegné, hogy felhívja a figyelmet a kertészkedésre, aláírás helyett virágokat, és különböző növényeket rajzolt, hiszen számára is fontos a környezetvédelem. A rendezvény célja, hogy minél több gyermek tudomást szerezzen arról, hogy milyen jó kertészkedni, és mennyi csodát rejt a természet.

Az eseményre maga Károly király és Kamilla királyné is ellátogattak, ugyanis nagy rajongói az eseménynek, csakúgy, mint a néhai Erzsébet királynő.


via