Katalin hercegné és Vilmos herceg megpróbálnak a gyerekeknek minél több sportot megmutatni, hogy később kiválaszthassák azt, ami a legjobban passzol hozzájuk. Az egész család nagyon aktív, most pedig kiderült, hogy Lajos herceg melyik sport után érdeklődik.

Lajos herceg imádja a labdajátékokat

A legtöbb gyerekhez hasonlóan Lajos herceg is imád játszani, és Katalin hercegné elmondása alapján valósággal rajong a labdajátékok iránt. Korábban a rögbi volt a kedvence, de az utóbbi időben elkezdett érdeklődni a tenisz iránt. A sport Katalin hercegné egyik nagy kedvence, részben ennek is köszönhető, hogy évek óta megjelenik a Wimbledonban megrendezett bajnokságon. 

Lajos herceg részben ezért is volt nagyon dühös, hogy ő nem mehetett a többiekkel megnézni a meccset. Persze a királyi család döntése érthető, hiszen a tenisz akár órákon keresztül is tart, így ez nem minden esetben tud lekötni egy gyereket. A másik akadály, hogy a királyi páholyban hivatalosan nem ülhetnek gyerekek. 

Katalin hercegné nagyon sportos 

Korábban már többször beszélt arról, hogy mennyire szeret versenyezni, és a sportokat is imádja. Kedvencei közé tartozik a tenisz, a futás és az úszás. Az iskolában régebben gyeplabdázott, így ebben is van gyakorlata. 

Katalin hercegné a nyilvános eseményeken gyakran beáll a sportolók közé, sőt olyan is volt, hogy biciklire pattant és kipróbálta a spinninget, amiben szintén remekelt. Vilmos herceget legalábbis sikerült legyőznie egy házi versenyen. 


Via