Ahol Lajos herceg megjelenik, ott garantált, hogy vicces videófelvételek és fotók készülnek, ő ugyanis soha nem zavartatja magát a tömeg miatt: úgy viselkedik, ahogyan a négy fal között is tenné. Ezzel pedig nincs is semmi baj, sőt, mindenki imádja!

Lajos herceget már Katalin sem próbálja fegyelmezni

A királyi család legifjabb sarja, aki áprilisban lett 5 éves, a Trooping the Colour-on, azaz a brit szuverenitás ünnepén is megmosolyogtatta a nézőket. Ő is ott állt ugyanis a Buckingham-palota erkélyén, ahol nagyon élvezte a figyelmet, és viszonzásul szórakoztatta is kicsit a tömeget. 

Az öklével többször a levegőbe ütött, néha pedig úgy tett, mintha egy motoron ülne. Ezúttal Katalin hercegné sem erőlködött, hogy rászóljon, többször ő maga is nevetett fia viselkedésén. Valószínűleg Vilmos herceggel már hozzászoktak, hogy minden nyilvános eseményen ez történik, és azt is látják, mennyire pozitívan fogadják. 

Lajos hercegnek a lovakról is megvolt a véleménye

A nap korábbi részében Lajos herceg a testvéreivel, a 8 éves Saroltával, és a 9 éves György herceggel utazott egy hintón. Lajos herceg ott sem kímélte a közönséget, és rámutatott az előkelő élet hátulütőire is: többször befogta az orrát, mert a ló ürüléke nagyon büdös volt, ezt pedig mindenkinek tudtára akarta adni. 

Fotó: Getty Images

Lajos herceg egyik kedvenc pillanata az volt, amikor 70 repülőgép is áthúzott Károly király és a család felett, amit elvarázsolva figyelt. 

via