Tavaly szeptemberben volt Lajos herceg első napja az iskolában. Nagy-Britanniában az iskolarendszer más, így ott a gyerekek hamarabb iskolába kerülnek. Ő és a testvérei a Lambrook iskolában tanulnak, ami közel van az otthonukhoz. 

Ilyen volt Lajos herceg első napja 

Már szinte hagyomány, hogy Katalin hercegné és Vilmos herceg elkísérik a gyerekeiket az első napon. A beszámolók szerint a hétköznapokban is gyakran ők viszik a gyerekeket, de az első iskolai napon erre kiemelten figyelnek. Mivel tavaly György herceg, Sarolta hercegnő és Lajos herceg új iskolában kezdtek, így elsőként bemutatták őket az intézmény vezetőjének. 

A családról tavaly fotó és videó is készült, így megörökítették Lajos herceg vicces pillanatát. A felvételen jól látszik, hogy Vilmos herceg szerette volna megfogni a legkisebb gyermeke kezét, miközben az iskola felé sétáltak, de Lajos rá sem nézett. Morcos arcot vágott, és teljesen figyelmen kívül hagyta Vilmos herceget. Ezután sétáltak tovább, majd találkoztak az igazgatóval. A róluk készült felvételt itt nézheted meg

György herceg hamarosan máshol folytathatja az iskolát 

A gyerekek még egy iskolába járnak, de György herceget nyáron már láttak Vilmos herceg egykori iskolájában, az Eton magániskolában. A királyi családban mondhatni hagyomány, hogy a fiúk a bentlakásos iskolába járnak. Katalin hercegné és Vilmos herceg döntése meglepte a rajongókat, mivel korábban azt állították, hogy szeretnék, ha a gyerekek egy intézménybe járnának. Ha ez mégis megtörténik, akkor Sarolta hercegnő lehet az első lány, aki bekerül az iskolába. 


Via