Katalin hercegné köztudottan szereti a szép és drága ékszereket, azonban neki is megvannak a maga kedvencei: a 30 milliárd forintot (!) érő nyakék, amit még Erzsébet királynőtől kapott ajándékba, például különleges helyet foglal el a szívében; csakúgy, mint a Diana hercegnétől örökölt kedvenc karkötője. Van azonban még három olyan ékszere, ami még ezeknél is kedvesebb a számára! 

Katalin hercegné mindig viseli a kedvenc gyűrűit, elképesztően sokba kerülnek

Nem másról van szó, mint Katalin hercegné kedvenc gyűrűiről, melyek nélkül szinte soha nem lehet látni a hercegnét. Elképesztően drága ékszerekről van szó, melyekre tekintve nem meglepő, hogy Katalin hercegné ennyire szereti őket. Arról nem is beszélve, hogy értékük egy hétköznapi ember számára szinte megfizethetetlen!

Getty Images/Max Mumby
Getty Images/Max Mumby

Ha ugyanis Katalin hercegné elképesztően mesés, több milliárd forintot érő (!) ékszerkollekcióját nem is vesszük figyelembe, ez a három gyűrű még akkor is több, mint 180 millió forintot (egészen pontosan 183 250 000 forintot) ér! Ezeket a gyűrűket pedig a hercegné mindig magánál hordja, mindig magán viseli őket. Még belegondolni is szörnyű abba, mi történne, ha elhagyná őket!

Getty Images/Max Mumby
Getty Images/Max Mumby

Ezek a gyűrűk ugyanis hiába kerülnek ilyen sokba, az eszmei értékük még ennél is sokkal, de sokkal több! A kék zafírral ékesített eljegyzési gyűrű ugyanis egykor Diana hercegnéé volt, az egyszerű, arany jegygyűrűt pedig külön Katalin hercegnének tervezték. A harmadik, gyémántkövekkel kirakott eternity (azaz örökkévalóság) gyűrűt nem máskor, mint György herceg születése után kapta ajándékba Katalin hercegné a férjétől, ezeket pedig soha nem veszi le magáról. 

Via