Az elmúlt időszakban egyértelműen a blézer lett Katalin hercegné kedvenc ruhadarabja. Vilmos herceg felesége rengeteg nyilvános eseményen választott blézert, azonban egyértelműen a szűk fazonok mellett teszi le a voksát, ugyanis túlméretezett darabban még nem lehetett látni.

Mutatjuk a legjobbakat!

A burgundi vörös

Katalin hercegné nemrég egy Roland Mouret blézert választott burgundi vörös színben, sőt lényegében egy kosztüm volt a hozzáillő nadrággal. Mondani sem kell, hogy fantasztikusan állt Katalinnak!

A lila is az ő színe 

Katalin hercegné csodálatosan nézett ki Emilia Wickstead lila kosztümjében is. A rajongók imádták a választását, sokak szerint nagyon feldobta a hercegnét ez a szín. 

A fehér Zara blézer

Azt gondoltad, hogy Katalin hercegné csak luxusmárkás termékeket visel? Nos, nemrég egy Zara blézerben jelent meg egy nyilvános eseményen. A népszerű ruhamárka weboldalán ez a darab 23 ezer forintba kerül. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Catherine The Princess of Wales 💜 (@katemiddleton_fashion)

A kék Zara blézer

Nos,  Katalin hercegné is egyetért abban, hogy Zara blézerből sosem elég, ezért egy kék darabot is beszerzett. A hercegné nemrég farmerrel és tornacipővel viselte. A blézer ára 20000 forint a Zara oldalán.

A népszerű citromsárga

Katalin néhány hete egy citromsárga L.K. Bennett citromsárga blézert választott. A hercegné ezúttal egy elegáns fekete nadrágot választott, csillagos fülbevalókkal. Egyszerű, de nagyszerű volt az outfitje! 

Via