A napokban Dél-Korea elnöke és felesége Londonba látogattak, ahol többek között találkoztak Katalin hercegnével és Vilmos herceggel is.

A fontos eseményre Katalin egy piros midi ruhát és hozzá passzoló kabátot, kalapot és cipőt választott. Első ránézésre semmi különös nem volt a hercegné szettjében, mégis olyan képek készültek róla, amit egy életen át emlegetni fog, ahogyan az egész világ is...

Katalin hercegné megmutatta izmos combjait

Amikor ugyanis az eseményre érkezve a hercegné kiszállt az autójukból, a ruhája a kelleténél följebb csúszott, és annyit mutatott meg a lábaiból, amennyit egészen biztosan nem szeretett volna. A szemfüles lesifotósok pedig természetesen meg is örökítették a ritka pillanatot!

Minden elismerésünk Katalin hercegnéé, aki profin kezelte ezt a helyzetet is! Mintha mi sem történt volna, folytatta a dél-koreai miniszterelnöki pár hivatalos köszöntését a protokoll szerint. 

Erzsébet királynő büszke lenne

Katalin hercegné egyébként szettjével egészen biztosan tisztelegni szeretett volna II. Erzsébet és Diana előtt is. A néhai királynő volt ugyanis, aki odavolt az egyszínű szettekért. Kate pedig tetőtöl talpig tűzpirosba öltözött. Az outfitjét, ami Catherine Walker kabátból, Jane Taylor kalapból és Gianvito Rossi cipőből állt, Diana híres zafír és gyémánt ovális fülbevalójával koronázta meg. 

Via