Katalin hercegné néhány különleges ékszert hozott ki a királyi trezorból az éves Remembrance Day ceremóniára a hétvégén, és II. Erzsébet királynő fülbevalóját viselte, amely csak egyszer volt látható nyilvánosan.

Katalin hercegné viselte már ezt a szettet

41 éves walesi hercegnő szomorúan álldogált a fekete Catherine Walker kabátban a vasárnapi megemlékezésen, ám ezt a szettet nem először viselte, 2019-ben is megjelent már benne.

Katalin hercegné hatalmas gyöngyből és gyémántból álló fülbevalóiról sok királyi rajongó úgy gondolta, hogy az ékszerek újak lehettek, ám kiderült, hogy a titokzatos ékszert egyszer már látták.

Csak egyszer vette fel Erzsébet királynő

Erzsébet királynő uralkodása alatt csak egyszer viselte a fülbevalót, méghozzá a Nemzetközösség kormányfőinek 2003-as nigériai találkozóján.

A fülbevalókat soha többé nem viselték a nyilvánosság előtt egészen vasárnapig, amikor is a walesi hercegnő csatlakozott III. Károly királyhoz, Kamilla királynőhöz, Vilmos herceghez és a királyi család többi tagjához, hogy tiszteletüket fejezzék ki azok felé, akik kötelességük teljesítése közben haltak meg.

via