Úgy tűnik, Meghan Markle olyan tévés ajánlatot kapott, amit képtelenség visszautasítani! Főleg, hogy nagyon úgy tűnik, nem csak színésznőként tér vissza, hanem egy teljesen új területen is meg szeretné mutatni tehetségét.

Meghan Markle álmai szerepét kapta meg

Meghan Markle-t a Brilliáns elmék sorozat tette fel Hollywood térképére, ám ő a karrierje igazi beindulásakor inkább Harry herceg és a királyi család mellett tette le a voksát, és felhagyott a színészkedéssel. Valószínűleg ez utóbbi döntését már réges rég megbánta, hiszen a Suits tényleg óriási siker volt. Olyannyira, hogy a Netflixen rekordokat döntögetett, így az alkotók bejelentették, hogy visszatérnek egy spin-off sorozattal.

A legfrissebb hírek szerint az NBC Universal zöld utat kapott a Suits: Los Angeles elkészítésére, amelynek állítólag már több epizódját meg is írta Aaron Korsh, aki az eredeti sorozat alkotója is volt, és aki Meghan Markle közeli barátja.

Talán ezért nem is meglepő, hogy a források szerint Meghan Markle visszatérhet a készülő sorozatban. Sőt, nem csak, hogy fontos szerepet szánnak neki a történetben, de azt is felajánlották a hercegnének, hogy az egyik epizódot ő rendezheti.

Bármit megtesznek Meghanért

Egy belsős informátor szerint Meghan az év tévés ajánlatát kapta meg a Suits alkotóitól. Egyrészt egy olyen női főszerepet kapna, aki elképesztően hasonlít Meghan előző karakterére, Rachelre, ráadásul teljes egészében a hercegnére szabták a karaktert. Másrészt nem kevés összeget ajánlottak fel neki, állítólag bármit hajlandóak megadni, csak hogy Meghan igent mondjon.

Via