Harry herceg és Meghan Markle 2018-ben házasodtak össze, de az eseményről azóta is derülnek ki botrányos részletek. Most éppen az, hogy a királyi család miként alázta meg a hercegnét az esküvő napján. 

Csúnyán megalázták Meghan Markle-t az esküvőn 

Meghan a Windsorban tartott esküvőre az édesanyjával érkezett, és egy barna, Rolls-Royce márkájú autóban utaztak. Az autó felkeltette a szakértők figyelmét is, mivel többen azt állítják, hogy nem egy egyszerű járműről van szó. A feltételezések szerint ugyanaz a Phantom IV tipusú gépkocsi, amit évtizedekkel ezelőtt használtak Windsor hercegének a temetésén. Az információk alapján ez az autó vitte Wallis Simpsont a búcsúztatóra. 

Nem lehet tudni, hogy pontosan ugyanarról az autóról van szó, vagy csupán a modell egyezik. Ettől függetlenül sokak szerint nem véletlenül választották ezt az autót, mivel Meghan és Wallis között sok a hasonlóság. 

Az információk szerint Meghan Markle nem örült, amikor megtudta a dolgot, és már ekkor nyilvánvalóvá vált számára, hogy a királyi család sosem akarja befogadni. Wallis Simpson a monarchia egyik legellentmondásosabb személye volt, hiszen a férje, miatta mondott le a trónról. Évtizedekig pletykáltak a családtagokhoz fűződő viszonyáról, az anyagkirálynő egyszer állítólag azt mondta, hogy Hitler mellett ő okozta számára a legtöbb bosszúságot. 


Via