Az elmúlt években már többször volt róla szó, hogy a királyi család tagjai imádják a beceneveket. Szinte mindenkinek van, többek között Harry hercegnek is. Az egyiket a feleségétől kapta, aki egy óvatlan pillanatban el is árulta. 

Harry herceg különleges becenevet kapott Meghantól 

A legtöbb párhoz hasonlóan Harry hercegnek és Meghannak is vannak olyan beceneveik, melyeket csak zárt ajtók mögött használnak. Az egyik ilyen például a Meg, amit Harry évek óta használ. De Harry herceg is kapott egy becenevet a feleségétől, ez évekkel ezelőtt egy műsorban derült ki

Sussex hercege épp a Late Late Show egyik epizódjában szerepelt James Cordennel, amikor felhívták Meghant, aki véletlenül elárulta a herceg becenevét. 

Haz, hogy halad a Los Angeles-i turnéd?

– kérdezte a hercegné, majd James Corden később többször is viccelődött a becenévvel. Megjegyezte, hogy ezek után mindenkinek így kellene őt hívnia, mire Harry herceg könnyedén lezárta a témát. 

Nos, te nem vagy a feleségem

– válaszolta. Harry herceg beceneve nagy megdöbbenést váltott ki, és sokan viccesnek tartották. A hírek szerint a barátai is nevettek, amikor megtudták, hogyan szólítja Meghan. 

Sussex hercegnéje egy másik becenevet is használ, egyszer egy interjúban csak H-ként emlegette a férjét. 


Via