Kiszivárgott egy dokumentum, amely arról tartalmaz részleteket, hogy Harry hercegnek milyen elvárásai voltak, amikor Meghan Markle-lel a Netflix-sorozatot forgatták.

Ők diktáltak

Mint kiderült, Meghan Markle és Harry herceg manipulálták a Netflix-sorozatot, hogy sokkal jobb színben tűnjenek fel, mint amit a valóságban mutatnának. Meghan Markle és Harry herceg drasztikus lépéseket javasoltak, hogy elfedjék a valóságot.

Sajtóközlemények

Meghan Markle és Harry herceg többször is megkérték a cégük munkatársait, hogy adjanak ki sajtóközleményeket arról, hogy mennyire sok jócselekedetük van, és mennyit jótékonykodnak. A hírek szerint ezek az írások sokszor nem az igazságot tartalmazták.

Áljótékonykodás

A páros azt is kérte, hogy a dokumentumfilm miatt új párnákat és szőnyegeket vigyenek a város alacsony jövedelmű embereinek gyermekei által látogatott iskolákba, hogy az jobban megfeleljen a Meghan Markle márkának. 

Tiltás

Amikor Meghan Markle és Harry herceg iskolákba látogattak, a diákokkal és a szülőkkel aláírattak egy nyilatkozatot, hogy a forgatás alatt semmilyen negatív gondolat nem hagyhatja el a szájukat, nem tehetnek becsmérlő, negatív kijelentéseket a párról.

via