Katalin hercegné és Meghan Markle között mindig is nagy volt a verseny, ebben azonban Vilmos herceg felesége verhetetlen. 

Katalin hercegné számára a legjobb elég csak

Katalin hercegné számára mindig is nagyon fontos volt, hogy tökéletes hercegné legyen, és egy nap kiváló uralkodó is. Éppen ezért mindent megtett, hogy az összes szabállyal tisztában legyen, amíg lehetősége volt rá, mindent ellesett Erzsébet királynőtől. 

Meghan Markle-ről már nem mondható el ugyanez. Számára sosem az volt az elsődleges cél, hogy egy nap uralkodó legyen. Sokkal inkább törekedett arra, hogy házassága Harry herceggel töretlen legyen. 

Meghan Markle gyorsan lebukik

Éppen ezért, Meghan Markle nem is arra használta Erzsébet királynővel való kapcsolatát, hogy a ranglétrán előre lépjen, vagy hogy a saját kompetenciáit tökéletesítse. Ám így tett Katalin hercegné, aki az uralkodó minden lépését figyelte. 

Katalin hercegné elleste a testbeszéd minden titkát, minden apró csínját-bínját. Éppen ezért nemcsak azt tudja, mit üzen a szavaival és a mondataival, hanem azt is, hogy mit üzen a testtartásával, a kezeivel, a lábaival, a mozdulataival. 

Ezzel pedig tudatosan játszik, így ha bármi hidegen hagyja, arra senki nem jön rá, hiszen egész testével azt üzeni, mennyire fontos számára az adott téma. Nem így tesz Meghan Markle, aki egy pillanat alatt lebukik, ha valami nem foglalkoztatja. 

via