Sokan tudják, hogy Sarolta hercegnő nagyon sokoldalú, imádja a sportokat, beszél spanyolul és a tánc sem áll tőle távol. Ezt most Katalin hercegné is megerősítette, aki elárulta, hogy mi a lánya kedvence. 

Sarolta hercegnő egyre jobban érdeklődik a tánc iránt

Katalin hercegné egy textilgyárba látogatott el, ahol találkozott a gyár legrégebbi dolgozójával és az unokájával. A hercegné beszélgetett a kislánnyal, aki egy rajzzal és virággal készült a királyi család tagjának. Katalin megkérdezte pár dologról a lányt, aki még azt is megosztotta, hogy valósággal rajong a táncért. 

A lányom, Sarolta szeret táncolni. Imádja a balettet és a steppet. Folytasd a táncot

– mondta Katalin hercegné a kislánynak. 

Sarolta hercegnő szenvedélyét korábban Vilmos herceg is említette, évekkel ezelőtt Málta miniszterelnökének árulta el, hogy a lánya nagyon szeret táncolni. Sarolta hercegnő a balettnak nagy rajongója, valósággal lenyűgözi a tánc. Már évek óta magánórákat vesz, és előadásokat is szívesen néz meg. Korábban erről a királyi család barátai számoltak be. Az első előadás, amit színházban látott teljesen lenyűgözte.

Annyira izgatottnak tűnt, hogy ott lehet, hogy mozdulatlanul ült, és nézte a műsort

– mesélte korábban az egyik informátort. 

Sarolta hercegnő nem csupán táncolni szeret, mivel imádja a sportokat. A balett mellett szeret focizni, rögbizni. Katalin hercegné és Vilmos herceg elárulták, hogy Sarolta hercegnő bármikor szívesen játszik a fiúkkal a kertben


Via