Katalin hercegné és Vilmos herceg sokszor beszélnek a gyerekeikről, és a gyereknevelésről. Sarolta hercegnőről, György hercegről és Lajos hercegről a legtöbb információt ők árulják el, most pedig arról beszéltek, hogy min szoktak a gyerekek vitázni

György herceg és Sarolta hercegnő imádnak versenyezni 

Mike Tindall is részt vette abban a beszélgetésben, ami Katalin hercegnével, Vilmos herceggel és Anna hercegnővel készült. A királyi család tagjai a sportolásról, a versenyzésről beszélgettek a volt rögbijátékossal, aki mellesleg Anna hercegnő lányának a férje.

Elárulták, hogy mindketten szeretnek sportolni, és viccesen megjegyezték, nem tudják honnan jön ez a versenyszellem. Katalin hercegné pedig még arról is lerántotta a leplet, hogy ő és Vilmos herceg még sosem fejeztek be egyetlen teniszmeccset sem. Ezután árulták el, hogy György herceg, Sarolta hercegnő és Lajos herceg között hasonló a rivalizálás.

Csak egy kicsit, azt mondanám

– fogalmazott óvatosan Anna hercegnő. Ezután Katalin hercegné elárulta, hogy mindhárom gyereknek eltérő a temperamentuma, ez pedig a versenyzésnél is megmutatkozik, alkalmaként pedig akár vitákat is eredményez. 

Fontos dologra tanítják a gyerekeket

A beszélgetés során Vilmos herceg elárulta, hogy van pár dolog, amit egészen kicsi koruktól megpróbálnak megtanítani a gyerekeknek. Úgy érzi, hogy az emberek nem tudják, hogyan kell jól veszíteni, vagy megfelelően győzni, így erre nagyon odafigyelnek Katalin hercegnével. 

Úgy gondolom, nagyon fontos már gyerekkortól kezdve megérteni, hogyan veszíthetünk, és miért veszítünk, és hogy fejlődhetünk belőle, és mit tanulunk ebből a folyamatból. De azt is, hogy jól nyerjünk, és ne dicsekedjünk.

Úgy véli, hogy ezek a leckék mindenkinek segítenek az életben, és rengeteget lehet belőlük tanulni. 


Via