A királyi gyerekek kapcsán sorra látnak napvilágot édes kis történetek, sokat maguk a szülők Katalin hercegné és Vilmos herceg mesélnek el. Most Sarolta hercegnő kapcsán derült ki egy nagyon aranyos titok, ugyanis az édesanyja felfedte, melyik nem midennapi snackért rajong a lánya. 

Kifinomult érzék 

A gyerekek általában az olyan ételeket részesítik előnyben, mint a tészta, a pizza, a csirke vagy éppen a chips, ám Sarolta a korosztályában ebben is kiemelkedő és egyedülálló, a hercegnő ugyanis már egészen kisgyermek kora óta lehetőséget kapott arra, hogy a nemzetközi konyhák legfinomabb fogásait kóstolja meg. Talán éppen ezért már most, 8 éves korában is kifinomult érzékkel rendelkezik az ételek terén, ezt pedig a snack választása is jól bizonyítja. 

Imádja az olajbogyót 

Katalin és Vilmos középső gyermeke ugyanis odáig van az olajbogyóért. Ezt egyébként a hercegné árulta el korábban, továbbá hozzátette, a lánya ebben vélhetően ráütött, ugyanis neki is ez az egyik kedvenc finomsága. Katalin az olajbogyó iránti rajongásáráról még 2018-ban beszélt, akkor talán még nem is sejtette, hogy nem sokkal később büszként mondatja el, a lánya is örökölte ezt a vonzódást. Katalint amúgy nagyon sokat főz a gyerkőceivel, 2019-ben egy műsorban azt mondta: 

Saját zöldségféléket is termesztünk. Van sárgarépánk, babunk és céklánk, mivel a cékla Lajos egyik nagy kedvence. 

Azért pizzát is esznek 

Persze azért a királyi gyerekek is esznek a már fentebb említett hétköznapi ételekből. A tészta, a sült csirke, na meg a házi készítésű pizza mind-mind olyan fogások, amivel György, Sarolta és Lajos nem tudnak betelni.  

(via)